Amsterdam Light Festival 14 december t/m 7 januari op het Marineterrein

Lichtkunst.jpg

Na vijf succesvolle edities in de Plantagebuurt vindt de landexpositie van Amsterdam Light Festival dit jaar voor het eerst plaats op het Marineterrein Amsterdam.
Van 14 december 2017 tot en met 7 januari 2018 wordt deze unieke historische plek verlicht door verschillende lichtobjecten. De expositie is gratis toegankelijk en de kunstwerken zijn dagelijks van 17:00 tot 22:00 uur verlicht (alleen op Oudejaarsavond tot 20:00 uur). 

De kunstwerken en het bijzondere gebied kunnen op eigen gelegenheid worden verkend. Met een groep is het ook mogelijkom een gids te boeken! Op het Marineterrein kun je bovendien lezingen bijwonen, artist talks beluisteren en performances ervaren. Daarnaast is het mogelijk om een hapje te eten en op te warmen met glühwein en chocolademelk. Benieuwd naar wat er te doen en te zien is tijdens de land expositie? Bekijk dan de agenda.

De waterexpositie is net als andere jaren op en rond de grachten. Diverse rondvaartrederijen bieden vaartochten aan.

Zie voor meer informatie https://amsterdamlightfestival.com/