Kattenburgerplein afgesloten op 10 en 11 november; na 19 november nieuwe verkeerssituatie

Eilandenboulevard 19nov tm 3mrt19.jpg

Op zaterdag 10 november vanaf 1:30 u tot en met maandagochtend 12 november 5:00 u is de kruising bij het Kattenburgerplein/Kattenburgerbrug wegens asfalteringswerk afgesloten voor autoverkeer. Wittenburg en Oostenburg zijn dan per auto alleen bereikbaar vanaf de kant van de Czaar Peterbuurt. Voor omleiding bus 22 zie www.gvb.nl

In de periode 19 november t/m 3 maart 2019 wordt de ventweg tussen Kattenburgerplein en Oosterkerk omgebouwd tot fietspad. Auto’s kunnen tussen Kattenburgerbrug en Kleine Wittenburgerstraat in twee richtingen gebruik maken van de hoofdrijbaan, samen met de fietsers. Tussen Kleine Wittenburgerstraat en Czaar Peterplein is er éénrichtingverkeer voor auto’s richting Czaar Peterplein over de ventweg. Zie afbeelding.

Download de app ‘Eilandenboulevard’ op uw smartphone om op de hoogte te blijven.