Afsluiting Kattenburgerbrug zaterdag 1 en zondag 2 september

(Bericht van stadsdeel Centrum)

Kattenburgerbrug.JPG

In het weekend van zaterdag 1 en zondag 2 september wordt de verzakking van de Kattenburgersbrug (brug naar Prins Hendrikkade) hersteld. Na de laatste bus van vrijdag (zaterdagnacht 01.00 uur), wordt de brug afgesloten voor verkeer. De brug is afgesloten tot zondag 2 september 24.00 uur

.Het autoverkeer komend vanaf de Prins Hendrikkade over de Kattenburgerstraat is gestremd en kan omrijden via Valkenburgerstraat, Weesperstraat, Mauritskade, Zeeburgerdijk, Kattenburgerstraat en andersom. Autoverkeer komend uit de richting van de Piet Heinkade kan via de Kattenburgerstraat afslaan naar de Eilandenboulevard.

Bus 22 rijdt op 1 en 2 september via een omleiding. Informatie staat op de website van GVB: www.gvb.nl. Ook kunt u van OV-omleidingen op de hoogte blijven  via ‘Seintje’: aanmelden gaat via www.gvb.nl/seintje