Voedsel van Morgen: tentoonstelling in Nemo De Sudio op het Marineterrein t/m 6 oktober

NEMO-De-Studio_future-of-food-830x466.jpg

Van 10 juli t/m 6 oktober is in Nemo de Studio op het Marineterrein in gebouw 27A een tentoonstelling ‘Voedsel van Morgen’, georganiseerd door Nemo, bedoeld voor volwassenen. Openingstijden wo 10.00 – 21.30, do t/m zo 10.00 – 17.30 uur.

Wat ligt er in 2050 op je bord? Waar komt dit voedsel vandaan? En hoe wordt het gemaakt? Plofinsecten, een hamburger van kweekvlees of eten in poedervorm op basis van je DNA profiel. Het klinkt misschien nog ver weg, maar met een groeiende wereldbevolking moeten we goed nadenken hoe we in de toekomst ons voedsel verbouwen. In de tentoonstelling Voedsel van morgen neemt NEMO Science Museum je, in samenwerking met Next Nature Network, mee op voedselreis.

Op woensdagavond kun je naast een bezoek aan de tentoonstelling ook aanschuiven bij verschillende workshops, lezingen en andere events in samenwerking met onder andere Jonah Freud (De Kookboekhandel), Chloé Rutzerveld (Next Nature Network), Ira van Eelen (Kind.Earth.Tech) en Matthijs Diederiks (12 Liquid Months). De agenda voor deze avonden is binnenkort beschikbaar.

Meer informatie: www.nemosciencemuseum.nl/voedselvanmorgen