Buurtverhalen op de kaart

Nieuw op www.buurtboeken.nl, de website met verhalen uit postcodegebied 1018:  de meeste verhalen uit de buurtboeken staan nu ook op de kaart. Via de verhalenkaart kun je in jouw buurt verhalen vinden die zich daar hebben afgespeeld.

Sinds kort is het mogelijk een verhalenwandeling door de buurt te maken. Open de website buurtboeken op je smartphone en ga naar de verhalenkaart. Ter plekke kun je dan een aantal verhalen uit de buurtboeken beluisteren.

In het voorjaar willen de redacteuren een verhalenwandeling gaan organiseren! Maar ze kunnen nog hulp gebruiken bij de organisatie. Verder zoeken ze buurtbewoners die geinteresseerd zijn in oude en nieuwe verhalen: om verhalen op te halen, buurtboeken te circuleren, verhalen op de site te zetten of foto's bij verhalen te zoeken. Ook moeten alle buurtboeken gedigitaliseerd worden zodat je ze door kunt bladeren op de website. Als er voldoende vrijwilligers zijn kunnen ze ook workshops organiseren. wie doet er mee? Aanmelden en info bij redactie@buurtboeken.nl