Eigenaren Bugaboo ruziënd uit elkaar. Bedrijf met Van Gendthallen wordt verkocht

Enkele jaren geleden heeft wandelwagenfabikant Bugaboo de Van Gendthallen gekocht. Ze hadden een plan klaar voor de verbouwing waar gemeente en buurt enthousiast over waren. Maar door onderlinge ruzie van de eigenaren kwam dit alsmaar niet tot uitvoering. Dit was de gemeente een doorn in het oog, want er moest hoog nodig onderhoud en herstelwerk worden gedaan.

Vandaag, 15 juni,  bericht De Volkskrant op haar website dat de eigenaren ook na rechtszaken niet tot een onderling akkoord konden komen, zodat er niets anders opzit dan het hele bedrijf te verkopen. Dat moet circa 200 miljoen euro opleveren. Het bedrijf boekt nog steeds uitstekende resultaten.

Daarmee is de toekomst van de Van Gendthallen opnieuw onzeker geworden.

Lees hier het complete Volkskrantbericht.