Programma Uitmarkt 25-27 augustus rond Oosterdok-Marineterrein

Nog nooit was er zoveel cultuur te beleven zo dichtbij de Oostelijke Eilanden. Driehonderd optredens op vijfentwintig podia in drie dagen van vrijdag 27 augustus t/m zondag 29 augustus op het Marineterrein, Scheepvaartmuseum, Nemo, OBA, Conservatorium en Muziekgebouw. Er komt een tijdelijke brug over de haven van het Marineterrein.

Het programma is per dag, genre en podium te vinden op www.uitmarkt.nl/programma.

Op vrijdagavond presenteert Jörgen Raymann de opening van de 40ste editie van de Uitmarkt. Live vanaf het I Amsterdam Podium dat in het water van het Oosterdok ligt. Op het programma staan Di-rect, Tania Kross, Pink Oculus, NDT, Tamino, Dolf Jansen, Dio ft. Idaly, Nora Fischer en Marnix Dorrestein, Wende en Boris. Een feestelijke en opwindende mix van cabaret, dans en muziekoptredens onder begeleiding van de meest swingende big band van Nederland: New Cool Collective.

Een greep uit het overige aanbod: Afrobeat met Zitakula, overnachten met ontbijt in de OBA, Polo de Haas met Canto Ostinato, Jan Rot, Marinierskapel Koninklijke Marine, Introdans, Denker des Vaderlands René ten Bos, ASKO/Schonberg en Joseph Puglia, Herman van Veen, Cappella Estense, Ronald Snijders, Dolf Jansen en Musical Singalong 'De Marathon'.