Stichting Oosterkerk kan concerten voorlopig voortzetten

De Stichting Oosterkerk kan voorlopig doorgaan met haar culturele programma in de Oosterkerk. In december stuurde het Eilandenoverleg een adres naar de bestuurscommissie van stadsdeel Centrum om bezwaar te maken tegen de voorbarige stop van de culturele activiteiten van de Stichting Oosterkerk per 1 februari in verband met de op handen zijnde verkoop van de Oosterkerk. Hoe voorbarig dat was bleek een paar weken later, toen de onderhandelingen over de verkoop mislukten. De verkoop is daarmee niet van de baan, maar dit levert tenminste een half jaar respijt op en waarschijnlijk langer. Stichting Oosterkerk en Eilandenoverleg blijven ijveren voor voortzetting ook na eventuele verkoop. Lees hier de beantwoording van het raadsadres van het Eilandenoverleg.

dinsdag 3 maart 20:00 u Jong talent - zang en orgel

zondag 15 maart 12:00 u Koffieconcert - Duo Quartier Latin 

Zie voor het verdere programma de website van de Oosterkerk: www.oosterkerk-amsterdam.nl/