Nieuws van het Marineterrein

De bouw van de tijdelijke fiets-/voetgangersbrug over de Dijksgracht is begonnen en zal waarschijnlijk eind november klaar zijn. In december draagt Defensie delen van het terrein over, waardoor de brug ook publiek toegankelijk wordt. Lees meer in de Nieuwsbrief Marineterrein. Rechts op de pagina kunt u zich abonneren op de Nieuwsbrief. Lees ook het nieuws over het EU-voorzitterschap en het publiek programma in het eerste halfjaar van 2016.

Een andere interessante nieuwsbron over het Marineterrein is het Blog http://marineterrein.blogspot.nl/. Dit blog meldt over de brug Dijksgracht dat de veronderstelde tijdwinst van 3 minuten tussen Oostelijke Eilanden en CS verloren gaat omdat de gemeente de fietsbrug over de Oostertoegang gaat afsluiten, zodat fietsers vanaf het Oosterdokseiland via de Odebrug en de Prins Hendrikkade naar de rijwielstalling van het CS moeten rijden.